Youmag.gr
Στελεχωμένο από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, χοροθεραπεύτρια και κοινωνική λειτουργό, παρέχει δωρεάν στους ασθενείς και στους συγγενείς τους ψυχολογική υποστήριξη, ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική, ψυχιατρική παρακολούθηση. Η...

Στελεχωμένο από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, χοροθεραπεύτρια και κοινωνική λειτουργό, παρέχει δωρεάν στους ασθενείς και στους συγγενείς τους ψυχολογική υποστήριξη, ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική, ψυχιατρική παρακολούθηση.

Η νόσος του καρκίνου, βαριά και στο άκουσμα της διάγνωσης και στο βίωμα της θεραπείας, δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Όσοι έχουν νοσήσει γνωρίζουν καλύτερα πόσα αποθέματα δυνάμεων -ψυχικών και σωματικών- απαιτούνται για τη θεραπεία του.

Κάποιοι τα καταφέρνουν χωρίς βοήθεια και αντέχουν στις δοκιμασίες, κάποιοι άλλοι δοκιμάζονται σκληρά και χρειάζονται βοήθεια για να διέλθουν αυτήν την κρίσιμη περίοδο της ζωής τους. Σημαντική συμβολή προσφέρουν σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί του Κέντρου Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο (ΚΗΨΥΑΚ, Φιλελλήνων 34, Ζάππειο, τηλέφωνο: 210-3233401, E-mail: [email protected], ιστοσελίδα: www.psychooncology.gr) με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Δ. Σακελλάρη, ψυχίατρο- ψυχαναλυτή της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Το Κέντρο Ημέρας, στελεχωμένο από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, χοροθεραπεύτρια και κοινωνική λειτουργό, παρέχει δωρεάν στους ασθενείς και στους συγγενείς τους ψυχολογική υποστήριξη, ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική, ψυχιατρική παρακολούθηση, ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, τεχνικές χαλάρωσης-χοροκινητική θεραπεία και κοινωνική υπηρεσία.

No comments so far.

Be first to leave comment below.