Youmag.gr
Ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Πλήρως ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η «Φενέρ» διανύει μία εξαιρετική σεζόν φέτος, «τρέχοντας» μονίμως νικηφόρα σερί σε πρωτάθλημα και Euroleague και... Ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πλήρως ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η «Φενέρ» διανύει μία εξαιρετική σεζόν φέτος, «τρέχοντας» μονίμως νικηφόρα σερί σε πρωτάθλημα και Euroleague και ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης και μετά το καλοκαίρι.

«Είμαι χαρούμενος στη Φενέρ και ελπίζω να μείνω. Ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο με τεράστια λαϊκή βάση και μεγάλες φιλοδοξίες. Φέτος οι παίκτες που έχω αφομοιώνουν καλύτερα αυτά που θέλω και γι’ αυτό τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα για μας. Σταδιακά περνούν στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θέλω και είμαι ικανοποιημένος, αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτίωση. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όσο για το Final Four; Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας:

«Δε θέλω να μιλάμε για Final Four. Έχουμε ακόμη δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας για το Top 16 και στα πλέι οφ θα έχουμε σε κάθε περίπτωση δύσκολο έργο. Το Final Four είναι ακόμη πολύ μακριά και θα πρέπει να δούμε την κατάσταση βήμα-βήμα».

Θα καταφέρει η Φενέρμπαχτσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από την Λαμποράλ Κούτσα;

No comments so far.

Be first to leave comment below.