Youmag.gr
Λίγες μέρες πριν, μια μητέρα είχε μία ευκαιρία ζωής. Άκουσε τον κτύπο της καρδιάς του γιου της για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο...

Λίγες μέρες πριν, μια μητέρα είχε μία ευκαιρία ζωής. Άκουσε τον κτύπο της καρδιάς του γιου της για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, όταν συνάντησε τελικά την παραλήπτρια της καρδιάς που είχε γίνει η μεταμόσχευση και της οποίας η ζωή είχε σωθεί χάρη στη δωρεά οργάνων του γιου της.

Αυτή η μέρα, σηματοδότησε μια συναισθηματική στιγμή και ένα βαρυσήμαντο γεγονός για τις δύο γυναίκες, που έκλαιγαν και αγκαλιάζονταν σφιχτά η μία με την άλλη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα.

Ο γιος της Vicki Brannon’s, Matthew McIntyre, απεβίωσε στις 5 Ιούλη 1996, αφού τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν φίλο του που του είχε εκπυρσοκροτήσει τυχαία το πιστόλι που κρατούσε. Η μητέρα, παρά τον πόνο της, πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του Matthew, και την επόμενη μέρα, η καρδιά του 14χρόνου αγοριού πήγε στην Jennifer Lentini. Ένα 13χρόνο κορίτσι τότε, η οποία υπέφερε από καρδιακή νόσο και είχε νοσηλευτεί για μήνες με αναμονή για μεταμόσχευση, με την μεταμόσχευση η ζωή της Jennifer σώθηκε χάρη στην καρδιά του Matthew.

Με το αυτί της να είναι το στήθος της Jennifer, ακούγοντας τον χτύπο της καρδιά του Matthew στο νέο σώμα και με δάκρυα στα μάτια της, η Vicki είπε, « Ο γιός μου είναι εδώ.” Η Jennifer, η οποία είναι πλέον ευτυχισμένη και υγιής, έδωσε στην Vicki ένα περιδέραιο με τα αρχικά του γιού της όπου έχει έναν άγγελο μέσα σε ένα κύκλο, μίας και ο Matthew είναι ο «φύλακας άγγελος» της . Η Jennifer είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνάντηση αφού μπόρεσε μετά από χρόνια να πει ένα απλό ευχαριστώ.

“Είμαι συγκλονισμένη – είμαι χαρούμενη, που ο γιος μου είχε μια καλή, ισχυρή καρδιά και την έχει κρατήσει ζωντανή”, είπε η Vicki. “Νιώθω σαν να έχω αποκτήσει μια κόρη.”


No comments so far.

Be first to leave comment below.