Youmag.gr
Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να σταθεί όρθια στο Λονδίνο και να εξασφαλίσει την παρουσία της στους «8» του Champions League. Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν...

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να σταθεί όρθια στο Λονδίνο και να εξασφαλίσει την παρουσία της στους «8» του Champions League.

Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν αυτό που άξιζαν με βάση την αγωνιστική τους εικόνα στο «Στάντφορντ Μπριτζ».

Ο Λοράν Μπλαν ένιωσε υπερήφανος για τους παίκτες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ότι πρόκειται για μία ιστορική πρόκριση της «Παρί».

Λοράν Μπλαν:  Θέλουμε να είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

«Είμαστε κουρασμένοι αλλά πολύ χαρούμενοι. Αξίζαμε την πρόκριση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Τσέλσι. Δεν περιμέναμε ότι θα παίζαμε με δέκα παίκτες αλλά ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και μείναμε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το αμυντικό μας δίδυμο ήταν εξαιρετικό και έβαλαν δύο γκολ από στημένες φάσεις. Ήταν φανταστικοί όπως όλη η ομάδα. Στο ημίχρονο είδα ήρεμους τους παίκτες μου παρότι στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με έναν λιγότερο. Οι παίκτες μου είχαν την ίδια φιλοσοφία παρά το αριθμητικό ντεζαβαντάζ.

Θέλουμε να είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το ματς με την Τσέλσι είναι κομβικό στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση στην ιστορία της.

No comments so far.

Be first to leave comment below.