Youmag.gr
Αινίγματα, γρίφοι, αποστολές, διάσπαρτα κρυμμένα στοιχεία και ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα, είναι ο νέος τρόπος διασκέδασης που ψηφίζουν οι Αθηναίοι. Τα ζωντανά παιχνίδια...

Αινίγματα, γρίφοι, αποστολές, διάσπαρτα κρυμμένα στοιχεία και ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα, είναι ο νέος τρόπος διασκέδασης που ψηφίζουν οι Αθηναίοι.

Τα ζωντανά παιχνίδια απόδρασης και μυστηρίου είναι η νέα μόδα, με φανατικούς υποστηρικτές ανά τον κόσμο, αφού όσοι έχουν παίξει σε αυτά περιγραφούν μια μοναδική εμπειρία, εξόχως διασκεδαστική, την οποία σκοπεύουν να ξαναζήσουν.

Η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού έχει ως εξής: κλείνεστε με τους φίλους σας (2 εως 5 άτομα) σε ένα δωμάτιο σκηνογραφημένο σύμφωνα με το σενάριο του παιχνιδιού και καλείστε να λύσετε το μυστήριο, απαντώντας σε γρίφους και ξεκλειδώνοντας λουκέτα – θα πρέπει να ανακαλύψετε, για παράδειγμα, τις κλεμμένες αρχαιότητες ή τον δολοφόνο ενός ντετέκτιβ– μέσα σε 50-70 λεπτά.

Κάπως έτσι τα δωμάτια απόδρασης διεκδικούν τους τελευταίους μήνες τις πρώτες θέσεις στα αθηναϊκά αξιοθέατα της λίστας του Trip Advisor, ξεπερνώντας ακόμη και το Μουσείο της Ακρόπολης, δίνοντας επιπλέον εναλλακτικές διασκέδασης στο τουριστικό πακέτο της πόλης.

Αν σας ενδιαφέρουν αυτά τα παιχνίδια τότε σημειώστε τις παρακάτω διευθήνσεις, κάντε μια μίνι έρευνα για να βρείτε το σενάριο που σας ενδιαφέρει περισσότερο και τηλεφωνήστε για να κάνετε κράτηση.

Athens Clue

www.athensclue.gr

Διοχάρους 11 και Ίωνος Δραγούμη, Χίλτον, τηλ.: 210 7212018 και Λεωφόρος Βασιλίσης Αμαλίας 26, τηλ.: 210 3211121


Adventure Rooms

www.adventurerooms.gr

Αθηνάς και Κακουργοδικείου 2, Μοναστηράκι, τηλ.: 211 0124729 και Τριπτολέμου 43 και Ορφέως 20, Γκάζι, τηλ.: 211 0124729


Mysteries

www.www.mysteries.gr

Βρασίδα 11 και Μιχαλακοπούλου, Ιλίσια, τηλ.: 213 0344185

No comments so far.

Be first to leave comment below.