Youmag.gr
Την πρόθεση του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά ακόμα χρόνια εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο. Τι κι αν οι...

Την πρόθεση του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά ακόμα χρόνια εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο.

Τι κι αν οι φήμες που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Ρεάλ για τον Ουαλό άσο «φουντώνουν» συνεχώς, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν το… κουνάει από τη Μαδρίτη.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε ο διεθνής άσος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της πρωτεύουσας, την ώρα που το ενδεχόμενο να πάρει το τρίποντο η «βασίλισσα» κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι αρκετά μεγάλη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε πρόσφατη συνέντευξη μου ερωτήθηκα εάν είμαι ευχαριστημένος στη Ρεάλ και είπα πως είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια, περνάω καλά και κερδίζουμε πολλά τρόπαια και θέλω να συνεχίζω να το κάνω αυτό στη Ρεάλ», ανέφερε αρχικά ο Ουαλός άσος.

«Μου άρεσε να βλέπω τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης στη τηλεόραση. Είχαν πάντα τους καλύτερους παίκτες και έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όταν έπαιζαν ήταν συναρπαστικά, ήμουν παθιασμένος με τη Ρεάλ. Μου άρεσε πολύ ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο. Βλέποντας αυτούς τους δυο να παίζουν ενθουσιαζόμουν. Χάρη αυτών των δύο μου άρεσε πολύ η Ρεάλ», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Ο λόγος που κερδίσαμε τόσα πολλά τρόπαια είναι επειδή ο καθένας έδινε το καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο. Στις προπονήσεις, στους αγώνες, όλοι έδειχναν ένα υψηλό επίπεδο».

No comments so far.

Be first to leave comment below.