Youmag.gr
Στη «μάχη» του ATP του Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι έτοιμος να… ριχτεί ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη...

Στη «μάχη» του ATP του Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι έτοιμος να… ριχτεί ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Βραζιλία, εκεί όπου πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτη… «έκδοση» του τουρνουά στο ATP World Tour, κερδίζοντας τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ στον τελικό.

Φέτος ο «Ράφα» θέλει να κάνει ένα… repeat, όντας σε εξαιρετική σωματική και φυσική κατάσταση, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

 

Όταν είμαι σε τουρνουά, προσπαθώ να διασκεδάσω και να κάνω διάφορες δραστηριότητες.

«Ξεκινάω το τουρνουά από τον 1ο γύρο. Οι συνθήκες εδώ είναι δύσκολες, λόγω της μεγάλης ζέστης. Οι αντίπαλοι είναι επικίνδυνοι και πάντα ο 1ος γύρος είναι δύσκολος, ανεξαρτήτα από τον αντίπαλο. Νιώθω καλά σωματικά. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να κερδίσω εδώ. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος την Τρίτη, να παρουσιαστώ ανταγωνιστικός. Μετά θα δούμε πως θα πάει», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τενίστας.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να κάνω και πράγματα που δεν αφορούν αποκλειστικά το τένις. Ένα από τα πράγματα που λέω συνέχεια, από τα 16 μου που άρχισα να ταξιδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ότι πρέπει να έχεις την ευκαιρία να χαρείς τη ζωή, πέρα από το άθλημα που υπηρετείς.

Έχω καταφέρει να κάνω διάφορα πράγματα στα ταξίδια μου. Όταν είμαι σπίτι, περνάω πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Όταν είμαι σε τουρνουά, προσπαθώ να διασκεδάσω και να κάνω διάφορες δραστηριότητες. Φέτος, το καρναβάλι του Ρίο θα είναι πολύ ξεχωριστό. Όλοι λένε ότι είναι μια αξέχαστη εμπειρία και εγώ θέλω να τη ζήσω», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ναδάλ, όντας φανερά χαρούμενος με την παρουσία του στη «χώρα του καφέ».

No comments so far.

Be first to leave comment below.