Youmag.gr
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Θέλουμε τον Ολυμπιακό» Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Θέλουμε τον Ολυμπιακό»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι απόλυτα... Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Θέλουμε τον Ολυμπιακό»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε.

Μεταξύ άλλων ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι απόλυτα ευτυχής στο «τριφύλλι», ενώ υποστήριξε πως θα ήθελε η ομάδα του να βρει στα προημιτελικά της Euroleague τον Ολυμπιακό, στον οποίο δε θα αγωνιζόταν ποτέ…

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ωραίο που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ξυπνάω κάθε πρωί και θέλω να γίνομαι καλύτερος, να βελτιώνομαι. Η στιγμή που φτάνεις και κερδίζεις ένα πρωτάθλημα ή ένα Κύπελλο και το μοιράζεσαι με όλους όσοι αγκαλιάζουν την ομάδα είναι πάρα πολύ ωραία. Αξίζει να πολεμήσουμε για αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως μπορώ να γίνω ηγέτης της ομάδας. Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει την ευθύνη. Θέλω να ηγηθώ. Μακάρι να με βλέπει και ο κόσμος έτσι. Ο καθένας μας με τις πράξεις του δείχνει ποιος είναι και πώς παίζει. Με τα λόγια όλοι καλοί είναι», ανέφερε αρχικά ο Γιάνκοβιτς.

«Δεν θα διάλεγα ΤΣΣΚΑ για την επόμενη φάση. Είναι μεγάλα κορμιά, είναι αλλιώς. Φέτος η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλες ελπίδες να το πάρει και πολύ γεμάτο ρόστερ. Οποιαδήποτε από τις άλλες τρεις λοιπόν, με προτίμηση τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε από τον Ολυμπιακό. Οπότε πάμε να πάρουμε ένα ματς στο ΣΕΦ και συνήθως η πίεση πάει προς εκείνους. Μία εκ των Ολυμπιακό-Φενέρ-Εφές θα ήθελα», κατέληξε.

Θα καταφέρει η Ζαλγκίρις να κάνει την έκπληξη και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους «πράσινους»;

No comments so far.

Be first to leave comment below.