Youmag.gr
O Αντρέ Αγκάσι μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θεωρώντας ότι ο Σέρβος μπορεί να γράψει ιστορία. Ο Αμερικανός υποστήριξε ότι...

O Αντρέ Αγκάσι μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θεωρώντας ότι ο Σέρβος μπορεί να γράψει ιστορία.

Ο Αμερικανός υποστήριξε ότι τη φετινή σεζόν ο «Νόλε» μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους στα Grand Slam τουρνουά, έχοντας κάνει ήδη την αρχή στο Australian Open.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος και μοναδικός τενίστας που έκανε το επονομαζόμενο «Grand Slam» στο ανδρικό τένις, κατακτώντας και τους τέσσερις τίτλους της σεζόν, ήταν ο Ροντ Λέιβερ, ο οποίος μάλιστα το πέτυχε δύο φορές, το 1962 και το 1969.

Αντρέ Αγκάσι: Ο Τζόκοβιτς παίζει καλύτερα απ’ όλους αυτή τη στιγμή.

«Δε θέλω να δημιουργήσω πίεση στην πλευρά του, αλλά αφού είδα την επίδοσή του στη Μελβούρνη, πιστεύω πως μπορούμε να δούμε έναν παίκτη που θα κερδίσει και τα 4 Grand Slam τουρνουά στην ίδια σεζόν. Πιστεύω πως ο Νόβακ μπορεί να τα καταφέρει.

Πιστεύω πως παίζει καλύτερα απ’ όλους αυτή τη στιγμή και παρόλα αυτά έχει δείξει πως υπάρχουν περιθώρια κι άλλης βελτίωσης. Αν ο Ναδάλ δεν καταφέρει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του στο γαλλικό Open, τότε μπορούμε εύκολα να δούμε τον Σέρβο να κυριαρχεί απόλυτα αυτή τη χρονιά», δήλωσε ο Αγκάσι.

Θα καταφέρει ο Τζόκοβιτς να φανεί συνεπής σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού του τένις το 2015;

No comments so far.

Be first to leave comment below.