Youmag.gr
Σ’ ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά, αυτό του Indian Wells ετοιμάζεται να αγωνιστεί ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός θέλει πρωτίστως να διασκεδάσει με...

Σ’ ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά, αυτό του Indian Wells ετοιμάζεται να αγωνιστεί ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός θέλει πρωτίστως να διασκεδάσει με τη συμμετοχή του και μετέπειτα ό,τι ήθελε προκύψει.

Και αισθάνεται έτοιμος και δυνατός ώστε να φτάσει μακριά στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, γιατί όχι μέχρι και στο τρόπαιο.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι ίδιοι παίκτες, κατακτούν σχεδόν τα πάντα. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του αθλήματος. Ο Νόβακ, ο Άντι, ο Ρότζερ και εγώ.

Είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι κάτι μοναδικό, όμως τελειώνει. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα μπορεί να συμβεί. Ίσως ένα, δύο, τρία χρόνια, όμως πάντα τελειώνει. Ελπίζω να έχουμε δημιουργήσει ένα καλό παράδειγμα για την επόμενη γενιά», δήλωσε αρχικά ο Ναδάλ, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον στόχο του στο τουρνουά Indian Wells, πρόσθεσε:

«Οι τραυματισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά. Θέλω να διασκεδάσω και πάλι στο tour, να βάλω τα δυνατά μου. Ο τίτλος στο Μπουένος Άιρες ήταν σημαντικός. Πήρα μεγάλη ενέργεια απ’ το κοινό εκεί. Τώρα βρίσκομαι εδώ και όλοι ξέρουν ότι το Indian Wells είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά».

Θα καταφέρει ο Ισπανός να πανηγυρίσει τον τίτλο στο Indian Wells;

No comments so far.

Be first to leave comment below.