Youmag.gr
Στο Κατάρ βρίσκεται μαζί με τους υπολοίπους οδηγούς του MotoGP ο Ντάνιελ Πεντρόσα, για ακόμη ένα σετ επισήμων δοκιμαστικών ενόψει της νέας σεζόν. Ο...

Στο Κατάρ βρίσκεται μαζί με τους υπολοίπους οδηγούς του MotoGP ο Ντάνιελ Πεντρόσα, για ακόμη ένα σετ επισήμων δοκιμαστικών ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ντάνιελ Πεντρόσα τέσταρε ορισμένα πράγματα στο εμπρός ελαστικό και θέλει να δει τις επόμενες ημέρες κάποια πράγματα και στο πίσω. Και ο αναβάτης της Repsol Honda αισιοδοξεί, καθώς βλέπει ότι έχει έναν αρκετά καλό ρυθμό στην πίστα του Λόζελ.

«Καταφέραμε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, να κάνουμε μερικούς καλούς γύρους και να είμαστε πιο σταθεροί, κάτι που είναι θετικό. Δουλέψαμε στο μπροστινό μέρος της μοτοσικλέτας μ’ ένα νέο πιρούνι, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την αίσθησή μας και την είσοδο στις στροφές.

Θέλουμε να δουλέψουμε στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας για να δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε λίγο παραπάνω πρόσφυση. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη συγκεκριμένη πίστα, διότι περνάς πολύ ώρα πλαγιάζοντας και είμαι σίγουρος ότι η οποιαδήποτε βελτίωση θα είναι καλοδεχούμενη» δήλωσε ο Πεντρόσα.

No comments so far.

Be first to leave comment below.