Youmag.gr
Η Harley-Davidson ® προσφέρει σε έναν τυχερό μοτοσικλετιστή την εργασία των ονείρων του!! Η Harley-Davidson ® προσφέρει σε έναν τυχερό μοτοσικλετιστή την εργασία των ονείρων του!!
Η Harley-Davidson αναζητά: έναν παθιασμένο μοτοσικλετιστή, πρόθυμο να πραγματοποιήσει δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και εάν η εμπειρία ενός τέτοιου... Η Harley-Davidson ® προσφέρει σε έναν τυχερό μοτοσικλετιστή την εργασία των ονείρων του!!

Η Harley-Davidson αναζητά: έναν παθιασμένο μοτοσικλετιστή, πρόθυμο να πραγματοποιήσει δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και εάν η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού δεν είναι αρκετή, τότε ο τυχερός αναβάτης θα κρατήσει ως δώρο τη μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσει στο ταξίδι, την Street Glide™ και θα λάβει αμοιβή €25,000.

Μοιάζει με όνειρο… και όμως δεν είναι! Αυτή είναι η εργασία που προσφέρει σε ένα τυχερό, η θρυλική Harley-Davidson, στο πλαίσιο της ενέργειας “ Discover More”, όπου ένας περιπετειώδης μοτοσικλετιστής θα «επιβιβαστεί» στην καλύτερη διαδρομή της ζωής του.

Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι, ο τυχερός νικητής θα πρέπει να προγραμματίσει και να πρωταγωνιστήσει στη δική του οδική περιπέτεια. Έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και σχεδιασμού, ο μοτοσικλετιστής που θα επιλεχθεί, συνοδευόμενος από μια ομάδα κινηματογραφιστών, θα ταξιδέψει για δύο μήνες με στόχο να καταγράψει αυτή τη μοναδική οδηγική εμπειρία. Ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, θα αναζητήσει τις καλύτερες διαδρομές της ηπείρου και θα μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσα από τα social media και την ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το ταξίδι ιστοσελίδα.

Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ο μοτοσικλετιστής θα ξεκινήσει το ταξίδι το Μάιο του 2015. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο www.h-d.com/riderwanted μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015 και να παρουσιάσουν τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλεχθούν για αυτό το απίστευτο ταξίδι! Ο επιλεχθείς θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο και το ταξίδι ζωής θα ξεκινήσει.

Όλοι οι υποψήφιοι αναβάτες θα πρέπει να έχουν διαβατήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ισχύ, άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών, και το σημαντικότερο, το πάθος να μεταδώσουν μια ιστορία που θα εμπνεύσει και άλλους να βιώσουν μια αντίστοιχη περιπέτεια.

«Την περασμένη χρονιά το Discover More ήταν ένα δοκιμαστικό για αυτό που θα ακολουθούσε το 2015, όπου ένας πρεσβευτής θα δείξει στον κόσμο πόσο απίστευτο μπορεί να είναι ένα τέτοιο ταξίδι, επάνω σε μια Harley» δήλωσε σχετικά ο Harley-Davidson EMEA Marketing Director Mike Johnstone. «Το Discover More σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει τις καλύτερες διαδρομές στην Ευρώπη και πως μπορεί να τις απολαύσει ο οδηγός επάνω σε μια Harley, καθώς πρόκειται για μια εμπειρία που πρέπει όλοι να την ζήσουν έστω για μια φορά στην ζωή τους. Θέλουμε να προσκαλέσουμε και άλλους μοτοσικλετιστές να βιώσουν τη μαγική εμπειρία της περιήγησης με μια Harley».

Συμμετέχοντας στο Discover More

Η Harley – Davidson θα δώσει την ευκαιρία στους αναβάτες μοτοσικλετών στην Ευρώπη, Μέσης Ανατολή και Αφρική να ανεβάζουν υλικό και να μοιράζονται τα καλύτερα στιγμιότυπα των ταξιδιών τους με άλλους αναβάτες, λάτρεις των περιηγήσεων. Μια online κοινότητα θα δημιουργηθεί από αναβάτες για αναβάτες, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή τύπο μοτοσικλέτας που οδηγούν, που θα τους επιτρέψει να ανακαλύψουν και εξερευνήσουν ενδιαφέρουσες διαδρομές και τοποθεσίες.

Στο ταξίδι του Discover More που πραγματοποιήθηκε το 2014, μοτοσικλετιστές συμμετείχαν ως μέλη μιας πανευρωπαϊκής εκδρομής σε ένα ταξίδι που διήρκεσε περισσότερο από πέντε μήνες, διανύοντας τη διαδρομή των ονείρων τους. Φέτος, ένας μοτοσικλετιστής θα επιλεχθεί για να μετατρέψει το ταξίδι σε μια προσωπική εξερεύνηση που θα εμπνεύσει κι άλλους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.h-d.com/riderwanted.

No comments so far.

Be first to leave comment below.