Youmag.gr
Η δουλειά και η κούραση σκοτώνουν το σεξ. Η δουλειά και η κούραση σκοτώνουν το σεξ.
Η δουλειά και η κούραση σκοτώνουν το σεξ. Διάθεση για έρωτα υπάρχει, δεν υπάρχει όμως δύναμη και λίγο πολύ σχεδόν όλοι μας το έχουμε... Η δουλειά και η κούραση σκοτώνουν το σεξ.

Η δουλειά και η κούραση σκοτώνουν το σεξ. Διάθεση για έρωτα υπάρχει, δεν υπάρχει όμως δύναμη και λίγο πολύ σχεδόν όλοι μας το έχουμε βιώσει.

Μάλιστα, νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης το 72% των γυναικών που έλαβαν μέρος είπαν πως νιώθουν τόσο κουρασμένες  που το τελευταίο που τις απασχολεί είναι το σεξ. Το μόνο που θέλουν είναι να κοιμηθούν για να ξυπνήσουν ξεκούραστες το επόμενο πρωινό.

Η εργασιακή κούραση είναι μια κατάσταση φυσικής, ψυχολογικής, συναισθηματικής, και διανοητικής εξάντλησης που προέρχεται από μη ρεαλιστικά υψηλές προσδοκίες και στόχους που είναι αδύνατο να εκπληρωθούν.

Η  εργασιακή εξουθένωση αυξάνεται δραματικά ανάλογα με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός, τον τόπο και τη φύση της εργασίας του. Την ίδια στιγμή, σε μια εργασία που δεν προσφέρει ιδιαίτερη αναγνώριση, με πολλές επαφές με διάφορους ανθρώπους και με πολλές προθεσμίες, οι πιθανότητες εμφάνισης της εργασιακής εξουθένωσης αυξάνονται.

Πάντως αυτού του τύπου η κούραση δεν κάνει κακό μόνο στη σεξουαλική ζωή, αλλά και στην κοινωνική ζωή των ανθρώπων, καθώς λόγω εξάντλησης είτε ξεχνούν υποχρεώσεις, είτε ακυρώνουν συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, είτε κάνουν λάθη στη δουλειά είτε ξεσπούν σε κλάματα με το παραμικρό είτε αρρωσταίνουν συχνότερα.

Οπότε τι πρέπει να κάνετε; Περιορίστε τις ώρες εργασίας. Έτσι κι αλλιώς σήμερα δεν αποδίδουν οι κόποι σας. Ευχαριστηθείτε το σεξ και την παρέα με φίλους, για να βρείτε την υγειά σας και το χαμόγελό σας.

Η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, όμως, δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την κούραση. Η σεξουαλική συμπεριφορά ενός άνδρα απέναντι στη γυναίκα, σχετίζεται άμεσα με την ηλικία του.  Ένα 20χρονος έχει  τεστοστερόνη ασυγκράτητη, και τώρα μαθαίνει την τέχνη της προσμονής. Σε αυτή την ηλικία, το σεξ είναι μία φυσιολογική σωματική ανάγκη που λειτουργεί πέρα από το συναίσθημα, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ο 30άρης έχει μια ισορροπία τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το σεξ είναι πιο απολαυστικό και η τεχνική έχει σχεδόν τελειοποιηθεί. Το αρνητικό σε αυτή την ηλικία είναι συνήθως το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα και η κούραση.

Ο 40άρης έχει μία αγωνία για την ποσότητα των επαφών. Όμως μπορεί να διαχειριστεί την ερωτική πράξη και τη συμπεριφορά διαφορετικών τύπων γυναικών. Έχει την ικανότητα να χαλαρώσει τη γυναίκα, να την απογειώσει και να την ικανοποιήσει σε όλα τα ερωτικά στάδια.

πηγή www.myfashion-land.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.