Youmag.gr
Ένα απίστευτο χάλκινο μετάλλιο! Ένα απίστευτο χάλκινο μετάλλιο!
Βιάστηκε να πανηγυρίσει και στο τέλος έχασε το χάλκινο μετάλλιο η Μόλι Χαντλ στην κούρσα των 10χιλ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου. Πριν τον τερματισμό άρχισε... Ένα απίστευτο χάλκινο μετάλλιο!

Βιάστηκε να πανηγυρίσει και στο τέλος έχασε το χάλκινο μετάλλιο η Μόλι Χαντλ στην κούρσα των 10χιλ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου.

Πριν τον τερματισμό άρχισε να πανηγυρίζει η Μόλι Χαντλ, νομίζοντας πως θα τερμάτιζε τρίτη και εντέλει την προσπέρασε η Έμιλι Ίνφελντ, για μόλις εννέα εκατοστά του δευτερολέπτου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το μετάλλιο δεν άλλαξε χώρα, καθώς αμφότερες οι αθλήτριες είναι Αμερικανίδες.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι σοκαρισμένη. Είμαι τόσο χαρούμενη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτή είναι η τρίτη καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν. Η πρώτη ήταν το Μάιο, η δεύτερη στις ΗΠΑ και τώρα εδώ.

Προερχόμουν από τραυματισμό. Προσπάθησα να τρέξω στη γραμμή και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις. Νιώθω λίγο ένοχη, γιατί η Μόλι τα παράτησε για λίγο, χωρίς να έχει καταλάβει πόσο κοντά ήμουν. Αλλά είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη» υπογράμμισε η… τυχερή και πεισματάρα Έμιλι Ίνφελντ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.